Qui sóc?

17
anys experiència
Gil Ratataplam

Sóc en Gil Ratataplam

Bon dia a tots i a totes, benvinguts a la meva pàgina web. Jo sóc en Gil Ratataplam, un animador infantil enamorat de la meva feina, la feina que porto disset anys fent, i en la que continuo igual de il·lusionat que el primer dia.

Volto per tot Catalunya només amb un objectiu, fer-vos una mica més feliços, fent espectacles per a totes les edats, un espectacle únic i propi, amb música, cançons i un humor per treure més d'un somriure.

He tingut la sort de poder participar a la festa dels Súpers i a la Tamborinada, però el més important, és que he tingut la sort de poder passar temps amb persones com vosaltres, he tingut la sort de poder compartir moments inoblidables, que han passat, i més que en passaran! Encara tinc corda per anys.

Ens veiem a qualsevol plaça, carrer o festa del nostre petit i bonic país, per riure una estona junts, per crear més moments únics, màgics i irrepetibles, amb tots vosaltres.

Ens veiem amics i amigues.
Contactar amb en Gil
logo
La nostra web GilRatataplam.com utilitza cookies pròpies i de tercers per a personalitzar la navegació i millorar els seus serveis. Si continues navegant entenem que n'acceptes el seu ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.
Veure més informació | Tancar